torstai 30. tammikuuta 2014

Kohta päästään sisustamaan

Tämä minun postaustahti on tällähetkellä vähän verkkaista, mutta eiköhän se tästä kun kohta alkaa paras (minun) osuus rakentamisessa. Pian on nimittäin kaikki levypinnalla. Ensiviikolla pääsee jo tasoitushommiin.
Kalusteetkin on jo tilauksessa. Keittiöstä en saanut sähköisenä kuvia, mutta jos onnistun jotenkin paperiversiosta saamaan kuvia, niin laitan siitä sitten oman jutun.


 Yksi yläkerran makuuhuoneista

Yläkerran lattiamietinnät meni nyt uusiksi. Sitä weberin desing lattiaa kun ei sitten voinutkaan laittaa yläkertaan. Välipohjan rakenne ei sitä salli. Siinä on riski, että lattia halkeilee kun rakenteissa tapahtuu elämistä. Mietinnässä on nyt parketti, joka maalattaisiin betoluxilla valkoiseksi.Yllättävän halpoja parketteja löytyy netistä..raskii vaikka maalata päälle =)


 Takka vielä vaiheessa

Muurari aloitti eilen takan tekemisen. Tänä aamuna näytti jo hyvältä. Vielä vähän korkeutta lisää ja se on siinä. Se takan pinnoituskin on vielä mysteeri meille. Takan luukkujen värksi valittiin grafiitti, sävy menee yksiin ikkunoiden karmien kanssa. 

 On sotkua ja vilskettä

Siellä timpuri ja muurari sulassa sovussa kaiken sotkun keskellä. 


 Keittiön saareke/ruokailutila

Saarekkeen ympärille ei ole laitettu kipsilevyjä. Siihen ollaan mietitty eri vaihtoehtoja. Ja niitähän on. osb-levy, vaneri, ihan raakalaudoitus valkoiseksi maalattuna.. Mitä vielä? Ideoita?


 Käytävän alaslaskuun tulee lednauhaa


 Eteisen pyöreä "nurkka"

Tämä on yksi minun lemppareista. Pyöreä nurkka. Eteinen ikäänkuin kaartuu kohti olohuonetta ja keittiötä. En malta odottaa miltä tämä näyttää kun seinät on maalattu. 


 Kaunista pakkaspäivänä

Julkisivu pohjoiseen

Loppuun vielä pari ulkokuvaa. Sormet jo oikein syyhyää päästä maalaamaan. No, kunhan kesä tulee niin saattaa olla ajatus vähän toinen. Tulee mulle niin muikeat löhöilypaikat auringonottoon. 
Jaksetaan jaksetaan..vielä vähän. Palkinto jo häämöttää. =)

6 kommenttia:

 1. Mulla sekoilee tämä kommentointijuttu.. Nyt pitäis onnistua helpommin..:-) Tanjan ja Tytin kommentit häipy johonki bittiavaruuteen..anteeksi..:-P

  VastaaPoista
 2. Jaa, sensuuri iski! Eikkö kuiten lukea sen? No tiivistettynä; Ai MAKIA miltä siellä näyttä! :D

  VastaaPoista
 3. Ehin lukea..:-) Meni jotenki sekasi google+ kommentointi..otin sen sitte pois kokonaan...:-) Sullaki ihana blogi.. onnea..;-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi nolo miten monta kirjotusvirhettä sain mahutettua noin lyhyeen kommenttiin! :D Kiitos Pauliina <3

   Poista
 4. Oi että näyttää hyvältä! Voimia ropakaupalla loppuaikaan! :)

  Tytti

  VastaaPoista