maanantai 24. maaliskuuta 2014

Valmista pintaa ja kalusteita

Paljon on taas tapahtunut edistystä. Tasoitetyöt saatiin vihdoinkin päätökseen, hiukan viiveellä. Työmiehen kanssa tuli vähän eripuraa työn laadusta. No, ilman nyrkkitappeluita selvittiin. Vaikka ei sekään vissin kaukana ollut. :-D
Pintamaalit on nyt lähes jokapaikassa. Sävyvalinnat meni nappiin. Paitsi yläkerran kylpyhuone, joka osittain maalataan, meni ihan pipariksi. Se näyttää ihan kamalan siniseltä, vaikka värikartasta hain vastaavaa kuin Tikkurilan sävy Laasti, joka on tässä ensimmäisessä kuvassa. Eli se nyt täytyy vielä maalata uudestaan.

Tikkurila X487 Laasti, Tikkurila F497 Paperi

Tikkurila K487 Kalsiitti, Tikkurila F497 Paperi

Kalusteet tulivat viime keskiviikkona. Täysin aikataulussa.
Keittiön rungot on asennettu, lukuunottamatta liesituuletinkaappia, koska liesituuletin on vielä jossakin hyvässä jemmassa. Mieletön määrä on tuota kaappia ja pahvilaatikkoa.


Yläkerran kylpyhuone tuleee lasten käyttöön. Perällä on suihkutila, joka laatoitetaan ja tietysti lattia kokonaan, mutta muut seinät on kuvasta poiketen jo maalattu. Sillä kamalan sinisellä harmaalla.


Alakerran laatoituksia ei ole vielä aloitettu. Laatat kyllä on jo, kunhan saadaan joku houkuteltua vielä töihin.
Saahan sitä velipoikia vähän nakittaa, saahan?

Näin se tuntuu hurjalta, että vielä reilu kuukausi muuttoon. Tällä viikolla pitäisi irtisanoa nykyinen asunto, jotta se on sitten menoa. Voi tietysti olla, että mies (ja muutama muukin) joutuu "vähän" venymään tässä loppurutistuksessa?! 


2 kommenttia:

  1. Ajatella, niin lähellä jo muutto. Ootan, että päästään teille vihdoin kylään.. :) Upeelta näyttää!

    -matle

    VastaaPoista
  2. Niin hienolta näyttää, taijan mieki tukkia joskus sitte kyllään :D

    VastaaPoista